Fytti helsike som vi gleder oss! Vår fjerde sesong starter med knall og bang. 12 utvalgte improvisatører får kjempe om sesongens første Micetro-tittel.

Vi lover høy stemning, utlodning i pausen, nye sesongkort til salgs og en herlig kveld på alle måter. ;-)

"Sesongåpning onsdag 20.august, og ny forestilling torsdag 21.august? Dere må være gale!? Det er vel ikke mulig!?", sier dere kanskje... Vel, DET ER MULIG! Det er STUDiO-festival og et er bunkevis av folk som sikler seg klissete og våte for å få se våre shows... ;-)

OG det stopper ikke der. Som den siste av tre forestillinger fra Teater Liksom under STUDiO-festivalen i år spiller et lite og eksklusivt utvalg av våre improvisatører Mer eller Mindre.

En improvisatør får muligheten til å regissere sitt eget helaftens improviserte skuespill - HVIS publikum liker det de ser. Etter hver scene får publikum bestemme om det blir Mer eller Mindre av den historien som er startet. Blir det Mindre, får en annen improvisatør muligheten til å forsøke å vare kvelden ut. Kanskje blir det en laaaang og spennede historie, eller flere halvlange, eller bare mange veldig korte. Uansett er det publikum vi vil tekkes. Liker dere det dere ser får dere mer av det... ;-)

Fjorårets Mer eller Mindre under STUDiO-festivalen ble en helsikes kveld med smekkfullt hus og deilige historier. Se ikke bort fra denne kvelden...

  • Onsdag 20 aug, kl. 20 – Micetro
  • Torsdag 21 aug, kl. 20 – Micetro
  • Lørdag 23 aug, kl. 19 – Mer eller mindre