31.10-9.11 lager Riksteatret, Nordic Black Theatre og Det Åpne Teater en splitter ny teaterfestival i Oslo, for å feire mangfoldsåret 2008. Vi inviterer til ti dager med teater og dans, workshops og diskusjoner på tre teatre, fem scener og på T-banen over hele Oslo. Vi er også så heldige at vi samarbeider med Chateau Neuf om stand-up i storsalen samt improvisert teater i bøtter og spann.

For mer informasjon om festivalen – se www.twist08.no.

Vi trenger dugnadsinnstilte folk som liker å møte likesinnede, og som kan hjelpe oss å hale i land festivalen og skape stemning. Oppgaver som må løses er blant annet teaterstunts for å markere festivalen, utdeling av løpesedler, oppheng av plakater, sjauing av utstyr og lunsjservering til festivalens gjester og medarbeidere. Vi trenger også noen til å ta seg av internasjonale gjester og til å passe på backstage. Vi trenger også skuespillere og produksjonsfolk til T-baneteater, et eksperiment vi har under oppseiling.

  • Du jobber fem vakter på 6-7 timer av festivalens ti dager, og dette er noe av det du får tilbake;
  • Du får fribilletter til flotte forestillinger, funksjonærgoder og nye venner i teatermiljø.
  • Du får en fin attest fra Ellen Horn.
  • Du får være med på spennende figurteaterworkshop med Wakka Wakka inc. – en gruppe fra New York med stor suksess.
  • Du vil bli ønsket hjertelig velkommen og tatt vare på på de beste måter.

Vi trenger mellom 30 og 50 frivillige som kan melde seg til frivilligkoordinator Theresa Holand på mail: Theresa.Holand@gmail.com eller mobil 97753823.

Ta kontakt for spørsmål – og velkommen som frivillig på Twist -08! :-)